Diensten

Engineering:

Het is belangrijk om eerst de klantvraag goed te begrijpen vanaf hier start de engineering.
Ons CAD/teken pakket maakt het mogelijk om die ideeën snel om te zetten in praktische plaatwerkoplossingen met het uiteindelijke gewenste resultaat.

Lasersnijden:

Lasersnijden is vooral een simpele maar doeltreffende productietechniek, doormiddel van een laserstraal is bijna elke denkbare vorm te snijden uit een ruime keuze aan materiaal soorten en diktes dit is wat lasersnijden geschikt maakt voor bijna elk ontwerp.

Ponsen:

De ponsmachine een ideale machine die mogelijkheden biedt die bij laseren niet mogelijk zijn. Zo kunnen we tools inzetten om nauwkeurige gaten, vormen en doordrukkingen te maken in dun plaatmateriaal.

Zagen:

Zagen is een verspanende bewerking waarmee moeiteloos koker, strip, staf of buis op lengte afgekort wordt.

Ontbramen:

Wanneer metaal koud wordt bewerkt kan er een braam ontstaan wij nemen de braam machinaal of handmatig weg.

Kantzetten:

Kanten, plooien of zetten met kennis en vakmanschap. Van een vlakke plaatuitslag een volume model maken met behulp van daarvoor ontwikkelde gereedschappen.

Walsen:

Ook zoals kanten een vormgevingstechniek, door metalen rollen/walsen vormen we metalen in ronde vormen of een radius.

Boren, Verzinken, Tappen:

Boren van gaten en mogelijk verzinken/soevereinen of de gaten voorzien van schroefdraad.

Stiftlassen, Inserten, Puntlassen:

Stuk voor stuk technieken die het mogelijk maken om op verschillende manieren bevestiging mogelijkheden in of op plaatwerk aan te brengen in verschillende vormen zoals moeren, draadeinden, pennen, bussen of aardlippen. Puntlassen daarin tegen bied de mogelijkheid om verschillende plaatwerk onderdelen samen te stellen.

Assembleren, Samenstellen:

Wij beschikken over een brede kennis ook van lassen, assembleren en alle voorgaande bewerkingen. Zicht producten voor poedercoat e.d. eindsamenstellingen met een hoog afwerkingsniveau en maatvoering zijn in goede handen bij HV plaatwerk.
We beperken het aantal handelingen wat resulteert in een vlot verloop.

Verspaning, frezen, draaien:

Bevat uw opdracht onderdelen die een frees of draai bewerking moeten ondergaan is dat ook geen probleem. Wij verzorgen het en lossen het op met vakbekwame partners.

Nabehandelingen:

Wij adviseren u wat de beste verduurzaming/afwerking desgewenst is voor het onderdeel, eind product of samenstelling. Samen met betrouwbare partners verzorgen we allerhande metaalveredelingen of nabewerkingen zoals: Anodiseren, chromateren, vernikkelen, beitsen/passiveren, verchromen, polijsten, vergulden enz, enz.